Vaak Gestelde Vragen

Kunnen jullie mij uitleggen hoe ik een woordzoeker moet maken?

Dat hebben we eigenlijk al gedaan, we hebben op deze site een hele afdeling online gezet met tips en uitleg waarin we je helpen om zo snel en goed mogelijk een puzzel te maken en op te lossen. Lees deze uitleg eens helemaal door om een idee te krijgen van wat er allemaal mogelijk is.

Kan ik zelf ook een woordzoeker maken en op jullie site plaatsen?

Ja dit kan, wij vinden het leuk als we puzzels van jullie krijgen en plaatsen ze bijna altijd op de website. Wat je moet doen is zelf een onderwerp verzinnen en een woordenlijst maken met woordjes die met dit onderwerp te maken hebben. Zorg dat de lijst meer dan 25 woorden heeft en maak de woorden niet langer dan 18 letters.

Moet ik betalen om op jullie site woordzoekers te maken en op te lossen?

Onze site is geheel kosteloos, je hoeft nergens voor te betalen en dit zal in de toekomst ook zo blijven. Dus kom regelmatig terug om die leuke gratis woordzoekers uit te printen.

Ik snap iets niet op jullie website.

Krijg je een puzzel niet uitgeprint of lukt het helemaal niet om er eentje te genereren? Dat is niet erg, wij zijn er om je te helpen! Laat via de contact pagina weten wat er precies aan de hand is en wij gaan je zo snel en zo goed mogelijk helpen zodat jij verder kunt met plezier beleven aan onze website.

Werken de puzzels alleen op de pc?

Onze woordzoekers werken op alle apparaten die je maar kunt bedenken (dan hebben we het natuurlijk niet over de stofzuiger). Ga naar onze website met een telefoon, laptop, tablet of zelfs een tv en je zult zien dat hij overal goed werkt.